Aanbod

 • Jeugdwerk

  Als één van de vijf jeugdverblijfscentra van Chirojeugd Vlaanderen is Heidepark uitermate afgestemd op het onthaal van jeugdwerkgroepen.Voor zij die hun vormings- of planningsmomenten zonder veel praktische voorbereiding willen organiseren is er op Heidepark de volpensionformule. Voor wie liever zelf zijn of haar potje kookt, is er de zelfkookformule. Tijdens de zomervakantie kan Heidepark als bivakplaats gehuurd worden

 • Lager onderwijs

  Noem het bosklassen, GWP, extra-muros-activiteit of buitenschoolse activiteit. Eén ding is zeker, voor de leerlingen blijft het een onvergetelijke gebeurtenis. Om het verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen bieden we niet alleen de nodige logistieke ondersteuning maar beschikken we over een keuzelijs van activiteiten die toelaat een ,aan het leerplan aangepast, programma te maken.

 • Middelbaar en hoger onderwijs.

  De 7 daglokalen maken Heidepark uitermate geschikt om bezinnings- en vormingsdagen of creastages te organiseren. Dit kan geheel op eigen initiatief georganiseerd worden of je kan gebruik maken van een totaalpakket van verblijf en begeleiding van Jong & Van Zin.

 • Familie en vriendengroepen.

  Ook al zijn we een jeugdverblijfscentrum, toch ontvangen we ook volwassenen die jong van hart en geest zijn, en die de gezelligheid van groepsaccommodatie verkiezen boven de luxe van een hotel. Spelen, sporten, petanqen, tot rust komen: het omheinde spelterrein heeft iedereen wel wat te bieden. De recreatiedomeinen Puyenbroek in Wachtebeke en De Ster in Sint-Niklaas zijn, voor zij, die het liever iets verder zoeken zeker een must.
   

► Voor het welslagen van je vormingsactiviteiten stellen we een gevarieerd aanbod aan didactisch materiaal gratis ter beschikking zoals een podium, een booster, een beamer, een overheadprojector, een tv, een dvd-speler en internetverbinding.

► Wie graag  het fietsparadijs "het Soete Waesland" verkent stellen we gratis onze kinder- en volwassenenfietsen ter beschikking.
De VVV van Waasmunster heeft niet alleen een groot aanbod aan fietsroutes, ook de wandelaars zullen het moeilijk hebben te kiezen uit het ruime aanbod aan wandelmogelijkheden.

► Op het spelterrein kunnen de groteren hun energie kwijt op het volleybalveld, terwijl de kleintjes zich kunnen uitleven in de speelzandbak. Voor zij die het liever rustiger aan doen, zijn er de rustbankjes en de reuzengezelschapsspelen.

► Onze accomodatie is grotendeels aangepast aan rolstoelgebruikers. We dragen fier ons A-label toegankelijkheid dat Toerisme Vlaanderen ons toekende.